Slider 1
Jogi szolgáltatások
Üzleti szolgáltatások
Egyéb szolgáltatások

Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezünk magyar és külföldi tulajdonú, jellemzően kis- és középvállalkozások, magánszemélyek napi szintű könyvelésében, adóstratégiájának kialakításában és adókockázatainak minimalizálásában. Emellett alakuló vállalkozások, start-up-ok teljeskörü számviteli adózási adminisztrációs feladatainak elindításában. Követjük, tudjuk és értjük ezen szegmens könyvelési és adózási nehézségeit és pontos, szakszerű, proaktív munkánkkal igyekszünk hathatós segítséget nyújtani ügyfeleinknek a fenti területeken magyar és angol nyelven.

Üzleti szolgáltatások

Üzleti szolgáltatások

Üzleti szolgáltatásaink közé tartozó alapszolgáltatásaink naprakész, pontos analitikus és főkönyvi könyvelést, illetve bérszámfejtést foglalnak magukba. Természetesen az elkészült alapadatokból teljes körűen, a törvényi és jogszabályi határidőket maximálisan szem előtt tartva elkészítjük és benyújtjuk a szükséges adóbevallásokat a különböző hivataloknak, továbbá ésszerű határidővel értesítjük ügyfeleinket a fizetési kötelezettségeikről.

Felkészült szakembereink segítségével kiemelten magas színvonalon, nagy hangsúlyt fektetve végezzük ezeket az - ügyfeleink számára gyakran nem látványos - alaptevékenységeket, mivel így több lehetőséget is garantálni tudunk ügyfeleink részére. Egyrészt lehetővé tesszük a megalapozott döntéshozatalt, másrészt ezekkel a biztos alapokkal elérhetővé válnak ügyfeleink számára az összetettebb adótervezési, adó tanácsadási, jogi, valamint a nagyobb kényelmet biztosító egyéb szolgáltatásaink.

1

Könyvelés

A könyvelési szolgáltatásaink keretében a mindenkori hatályos jogszabályi előírások és számviteli standard-ek szerinti pontos könyvviteli nyilvántartások vezetésén, továbbá a szakmailag magas minőségi színvonalon elkészített bevallások és a szükséges egyéb adatszolgáltatások benyújtásán...

2

Bérszámfejtés

A bérszámfejtés szó hallatán legtöbben elsőként a bérekre és az azokat terhelő kötelező járulékokra gondolnak. A bérszámfejtés azonban ennél jóval összetettebb, átfogó ismereteket igénylő munkafolyamat, amelynél kiemelten fontos a bérszámfejtési rendszer folyamatosan változó szabályozásainak...

3

Adótanácsadás és adóbevallás készítés

A modern idők Európájában a vállalati költségek egyik legnagyobb hányadát a különféle típusú adók alkotják. A versenyképesség szempontjából pedig alapvetően fontos a hatékony gazdálkodás ezzel a jelentős költségelemmel.

Jogi szolgáltatások

Meggyőződésünk, hogy egy kérdést, egy problémás területet átfogóan, több szempontot figyelembe véve kell kezelni. A mai gazdasági, jogi környezetben nem lehet csak egy pontra koncentrálva megoldást keresni. Magyarország meglehetősen összetett és változó szabályrendszert alkalmaz adózási és számviteli területen. Ezek együttesen kihívást jelentenek ügyfeleink számára. Az a megoldás, ami tegnap még megfelelő volt, mára könnyen elavulttá válhat.

A megfelelő válasz megtalálásához és a legmagasabb színvonalú szolgáltatáshoz szükség van arra is, hogy ügyfeleinket és döntéseiket a lehető legszélesebb körűen, a legkomplexebb kérdésekben is támogatni tudjuk. Ennek érdekében cégünk a jogi szolgáltatások terén több ügyvédi irodával áll stratégiai együttműködésben.

Stratégiai jogi partnereink közreműködnek magánszemélyek és társaságok teljes körű adózási és jogi átvilágításában, adótervezésében, peres és peren kívüli, illetve hatóságok előtti képviseletében, vagyongyarapodási vizsgálatokban. Emellett teljes körű munkajogi, társasági jogi, válságmenedzsmenthez, fizetésképtelenségi helyzetekhez valamint követelés- kezeléshez kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújtanak. Széleskörű tapasztalataik a vállalkozás valamennyi életszakaszában hasznosíthatók. Egy vállalkozás felépítése tudatosságot, tervezést és türelmet igényel. Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy igazodjanak vállalkozása növekedéséhez. A fejlődés során a növekedés követése érdekében szüksége lesz vállalkozásán belüli cégjogi változtatásokra, hiteligénylésre, ügyfelei követésére, kinnlevőségeinek kezelésére. Ezen területeken is állunk rendelkezésre.

1

Cégalapítás, cégmódosítás

Szakértőink már a cégalapítás megtervezése során segítséget nyújtanak Önnek a tevékenyégi forma kiválasztásához, és folyamatosan támogatják Önt és a vállalkozását. Teljes körűen vállaljuk magyarországi bejegyzésű cégek alapítását. A szolgáltatási csomag részeként előzetes konzultációt biztosítunk...

2

Kintlevőség kezelés

Figyelemmel kísérjük a társaság kinnlevőségeit, és sikerdíjért cserében behajtjuk a lejárt követeléseket. Tevékenységünk a behajtási folyamat valamennyi lépését lefedi: stratégiai partnereink megindítják a jogi eljárásokat, és képviselik Önt azokban. Tegyük fel, hogy adott egy rossz üzleti terv, túltervezett árbevétellel, alultervezett költségekkel...

3

Kézbesítési megbízott

Ha Ön külföldi magánszemélyként magyarországi cég ügyvezetője lesz, akkor kötelező igénybe vennie egy kézbesítési megbízottat. Ha Ön magyar állampolgár, de tartósan távol van otthonától, vagy lakcíme gyakran változik, ugyanakkor fontos Önnek az, hogy a hivatalos leveleit átvegyék, érdemes minket felkérnie a kézbesítési megbízotti feladatok ellátására.

4

Képviselet

A különféle főbb jogterületekre (társasági és kötelmi jog, munkajog, ingatlanjog, adójog stb.) specializálódott stratégiai partnereink teljes körű jogi képviseletet biztosítanak a hatóságok, illetve a bíróságok előtt, különös tekintettel az adóhatósági, munkaügyi hatósági, önkormányzati területekre és a cégek közötti esetlegesen felmerülő...

Egyéb szolgáltatások

Kényelmi szolgáltatásainkkal még teljesebb körűvé kívánjuk tenni a könyvelési és jogi szolgáltatásainkat ügyfeleink részére. Ezek a szolgáltatások nem tartoznak szorosan a könyvelési és jogi szolgáltatásainkhoz, viszont olyan hozzáadott értéket képviselnek,

amellyel ügyfeleink tájékozottabbak lehetnek, felkészültebbé válhatnak, minimalizálhatják üzleti kockázataikat. Szakembereink révén olyan plusz funkciók, információk, szolgáltatások válnak elérhetővé ügyfeleink részére, amelyek nagyban megkönnyítik a mindennapi üzletmenetet.

1

Székhelyszolgáltatás

Elsősorban cégalapításkor, start-up és fellendülési szakaszban lévő cégeknél, illetve külföldiek cégalapításakor merül fel a székhely kiválasztásának, vagy épp a megfelelő székhely hiányának problémája. Ebben a stádiumban a költséghatékonyság a legfőbb szempont. A székhely akkor működik jól, ha ott folyamatos, aktív gazdasági jelenlét tapasztalható.

2

Partnerfigyelés, fekete lista

Folyamatosan figyelemmel kísérjük partnerei pénzügyi és jogi helyzetét. Ez a monitoring tevékenység segít elkerülni, illetve minimálisra csökkenteni annak kockázatát, hogy fizetésképtelen, tisztességtelen vagy egyébként kockázatos partnerrel létesítsen szerződéses viszonyt.

3

Hírlevél szolgáltatás, jogszabályfigyelés

Közismert, hogy a jogi és az adózási környezet változása milyen problémákat vet fel egy vállalkozás mindennapi életében. A változó szabályokhoz a kellő időben kell alkalmazkodni. A jogszabályok olvasgatása helyett koncentráljon nyugodtan az üzletmenetre...

4

Számlázás és egyéb back office szolgáltatások

Az adott ügyféligények szerint, az utasításoknak megfelelően vállaljuk a közreműködést az adóhatóság által elfogadott számlázó programmal történő számlakibocsátásban. Gondoskodunk az elkészült bizonylatok ügyfél vagy partner felé történő elektronikus és postai...

Kapcsolat

Taxworld.hu Tanácsadó Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-887678
Adószám: 14073597-2-42
Irodánk címe: RAVAK Business Center 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125/A. 2/215.
Telefon: +36-1-460-3000
Fax: +36-1-460-3009
Ügyfélfogadási idő: Hétfőtől csütörtökig 8.00-17.00 Péntek: 8.00-14.00
Ügyvezető igazgató: Garamvölgyi Pál

Gyors, pontos és hozzáértő válaszokat igényel a napi ügymentünk, amelyet folyamatosan megkapunk a Taxworld-től. Több éve együtt dolgozunk már együtt és nem bántuk meg, hogy őket választottuk.


Mátrai Nándor - Asszisztencia Kft.